Wijnproeverij Basis

Een laagdrempelige wijnproeverij met verschillende wijnen, wit en rood uit verschillende landen als Frankrijk, Spanje, Italië en Duitsland. Wij vertellen u over het wijnhuis, het wijngebied en u proeft de wijnen.
– selectie van 6 wijnen
– duur van de proeverij: 1,5 uur

Wijnproeverij Amsterdam

Themaproeverij

Bij de themaproeverij richten wij ons op wijnen uit een bepaald land of regio of op wijnen met een bepaald wijnprofiel zoals frisse zomerse wijnen of volle winterwijnen. Hieronder een paar suggesties:

KLASSIEK FRANKRIJK met wijnen uit Bordeaux, Bourgogne en Loire. U proeft bekende wijnen als een Chablis of een Saint Emilion maar ook verrassingen uit minder bekende streken.

SPANJE
, opkomende toppers!  U proeft spannende wijnen uit Galicië, Rueda, Ribera del Duero en Toro. Spanje is hot op wijngebied. De nieuwe generatie wijnmakers zorgt voor bijzonder lekkere wijnen, die je gelukkig ook steeds vaker in de betere cafés en restaurants tegenkomt.

ITALIË, de puurheid van inheemse druiven: Italië is een bijzonder mooi wijnland met meer dan 1000 inheemse druivensoorten. In de overzichtsproeverij Italië proeven we bekende wijnen als bijvoorbeeld een Barolo of een Chianti maar ook spannende minder bekende wijnen afkomstig uit bijvoorbeeld Friuli (witte wijnen) of gemaakt van weinig bekende druivenrassen als de Timorrassa.

– selectie van 6 wijnen
– duur van de proeverij: 1,5 à 2 uur
– supplement van € 5.- per persoon

Wijngaarden

 

 

 

 

Wijn proeverij Amsterdam

Wijn proeverij Amsterdam

Locaties

ONTDEK DE WIJNWERELD

Bij u thuis, op het werk of op een van onze fantastische locaties in Amsterdam!VRAAG EEN OFFERTE AAN