Relatiegeschenken champagne & bubbels

Een fles bubbels is altijd een feest om te geven… en te ontvangen! Of het nu champagne of prosecco is, bubbels vallen in de smaak. Heeft u een bedankje nodig voor de sprekers op een congres? Een verjaardagsattentie voor een medewerker? Of wilt u een mooi geschenk geven aan uw relaties? Wij regelen het voor u, indien gewenst in een feestelijke verpakking en met achtergrondinformatie over de wijn.

U kunt hiervoor direct naar onze webshop gaan, uw keuze maken en bestellen: relatiegeschenken taste & tintle. U kunt ook eerst een offerte aanvragen via offerte aanvragen relatiegeschenken champagne.

Kleine flesjes champagne

Heel feestelijk en betaalbaar! We hebben een ruime keuze aan piccolo’s (20 cl, genoeg voor 2 glazen) of kleine flesjes (37,5 cl). Verschillende soorten bubbels variërend van sekt en prosecco tot ‘echte’ champagne. Verschillende spannende en feestelijke etiketten. Beschikbaar in grote hoeveelheden. Lees verder op kleine flesjes champagne.

Kleine flesjes champagne en bubbels

 

 

 

 

 

 

 

 

Champagne giftpacks

Via onze webshop kunt u makkelijk kant-en-klare bubbels giftpacks bestellen. Deze zijn al verpakt in een koker, eigen giftbox of houten kist.

Champagne Gifts

 

 

 

 

 

 

RELATIEGESCHENKEN

Een bruisend cadeau als give away.VRAAG EEN OFFERTE AAN