Over Taste & Tintle

Taste & Tintle is in 2006 opgericht door drie grote wijn- en champagneliefhebbers: Jacqueline van der Kloet, Robert Schuurman en Paul Wortmann.

Wij zijn trots op onze expertise in champagne en andere mousserende wijnen. Wij brengen deze graag over: onze missie is om bubbels in Nederland meer toegankelijk te maken. Hierbij staat het verzorgen van proeverijen en workshops aan particulieren, bedrijven en horeca centraal.

Ook onze brede kennis en passie van wijn brengen wij graag over! Of het nou gaat om hoe wijn te proeven, de smaak van typische druiven te herkennen of focus op een bepaalde regio, u kunt bij ons terecht voor allerlei proeverijen.

Onze proeverijen worden verzorgd op uw eigen locatie of op een van de locaties waar wij mee samenwerken in Amsterdam. Dat varieert van een mooi gelegen grachtenpand tot een salonboot (of sloep in de zomer). De proeverijen zijn bedoeld voor groepen vanaf 8 personen. Onze ervaren en bevlogen medewerkers laten u verschillende wijn- of champagnestijlen proeven en geven u achtergrondinformatie over de wijn.

Taste & Tintle is gediplomeerd sabreur en verzorgt masterclasses sabreren aan particulieren. Ook is het mogelijk om voor u of uw bedrijf een fles champagne te sabreren.

In onze webshop kunt u terecht voor feestelijke kleine flesjes bubbels, speciale edities champagne of mooie champagnegeschenken.

Het team

Robert Schuurman is wijnadviseur en sabreur.
Diploma’s: SWEN-II wijndiploma en Chevalier-Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or.

Opleiding: WSET (level3), de Wine and Spirits Education Trust (WSET®) is wereldwijd de aanbieder van wijneducatie.

Jacqueline van der Kloet is wijnadviseur.
Diploma’s: vinoloog van de Wijnacademie (SWEN-III wijndiploma).

Diverse free-lance wijnadviseurs met een SWEN-II of SWEN-III wijndiploma.

Gegevens Taste & Tintle

KvK nummer: 34252732
BTW nummer: NL8160.73.144.B01

Contact: Robert Schuurman
Telefoon: +31 20 689 26 99
E-mail: info@tasteandtintle.nl