CHAMPAGNE SABREREN

Masterclass sabreren of een feestelijke opening met een professionele sabreur? VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

Waar komt het sabreren vandaan? Napoleon was een groot Champagne liefhebber. Met zijn leger ging hij voor al zijn veldtochten eerst langs Reims om voldoende Champagne in te slaan om de gewonnen veldslagen te vieren (behalve één keer; Waterloo) . Het verhaal gaat dat Kozakken flessen Champagne stalen en die flessen met hun sabel openden. De Cavaleristen perfectioneerde deze sabrages en zij nemen het gebruik – inmiddels tot een nobele kunst verheven – mee terug naar Frankrijk. Sindsdien is het een goede traditie om op deze wijze de fles te openen.

Taste & Tintle is namens Robert Schuurman gerechtigd om als Chevalier-Sabreur van de Confrérie du Sabre d’Or in het openbaar te sabreren of anderen te laten sabreren. Een Chevalier-Sabreur weet hoe op een veilige manier te sabreren en anderen te laten sabreren.

Masterclass sabreren

Een fles champagne leren sabreren? Onze sabreur komt bij u thuis of op locatie, vertelt u over de achtergrond van het sabreren en laat u zien hoe een fles te sabreren. Vervolgens gaat u zelf oefenen met een aantal flessen champagne. Bent u geslaagd voor de sabrage? Dan ontvangt u een sabreursdiploma van de Confrérie!

Champagne sabreren

Feestelijke opening met een champagnesabreur

Zoekt u iets bijzonders voor uw bruiloft, jubileum of opening van uw kantoor? Onze Chevalier-Sabreur zorgt voor een knallende toast door een champagnefles te sabreren!

Feestelijk-sabreren

 

PRAKTISCH: Taste & Tintle zorgt voor de champagne en champagneglazen.
U kunt ervoor kiezen om de sabrage te laten doen namens de Confrérie du Sabre d’Or maar het hoeft niet. Taste & Tintle weet hoe vakkundig te sabreren.

ZEER GESCHIKT VOOR: Bachelor, huwelijk, verjaardag, jubileum, opening van een zaak of zakelijk event. Ook leuk om te combineren met een champagneproeverij.

CHAMPAGNE SABREREN

Masterclass sabreren of een feestelijke opening met een professionele sabreur? VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren